Hírek


Galéria

Galériánk új képekkel bővült, amely az alábbi linkeken érhető el:


120 éves a Vörösmarty iskola

Kedves volt és jelenlegi Tanítványaik! Kedves Szülők, Kedves Barátaink! 120. évét ünnepli iskolánk. Jubileumi tanév indításaként szeptember 30-án és október 1-jén várjuk vendégeinket. Szeptember 30-án délelőtt a Diákönkormányzat rendezésében 8 órától játékok, bemutatók vetélkedők, gyerekprogramok. Délután 18 órától a Petőfi Művelődési Központ színháztermében a Vörösmarty iskola egykori diákjai, művészei fellépésével ünnepi gálaműsorra várjuk kedves közönségünket.
Október 1-jén 10 órától tárt kapukkal várjuk a családokat, öreg diákokat, találkozni vágyókat. Programunk: iskolatörténeti, számítástechnikai, képzőművészeti kiállítás, játszóház és koncertek, pódiumbeszélgetések, kirakodóvásár, büfé.
Örülnénk, ha szombatra (10.01.) szerveznétek osztálytalálkozót! Szándékotokat jelezzétek a vorosmarty120@gmail.com címre, s mi segítünk értesíteni a meghívni kívánt tanárokat, megkeressük az osztálynaplót és biztosítunk termet a beszélgetéshez.
Mindkét napra szeretettel várunk, visszavárunk Benneteket!


Ebédfizetés

Az étkezési díj befizetése az iskola ebédlőjében (Deák Ferenc utca 14-16.) történik. Az étkezést érintő ügyekben illetve az étkezések lemondásával kapcsolatosan a 06-70/392-3946 telefonszámon Papp-Briezsnyik Ágnes ügyintézőt keressék.


Hulladékgyűjtés

Intézményünk 2022. szeptember 13-án (kedd) hulladékgyűjtést rendez.


Tanévkezdési és étkezési információk

Kedves Szülők, Tanulók! Mindenkit szeretettel köszöntünk az új, 2022-2023-as tanév kezdetén! A 2022/2023. tanév tanévnyitó ünnepélyét 2022. szeptember 1-jén 8.00 órától tartjuk, melyre szeretettel hívjuk és várjuk Önöket. Kérjük, a gyerekek illő öltözettel tiszteljék meg a rendezvényt!
Szeptember 1-jén az elsősök 11.00 óráig, a többiek 11.45-ig tartózkodnak az iskolában. Az első osztályosok kivételével a tanulók ekkor kapják meg tankönyveiket, ezért a diákok hozzanak táskát magukkal, valamint tolltartót, uzsonnát, a felsősök osztályfőnöki füzetet. Különböző nyilatkozatokat visznek haza a gyerekek, ezek közül a legsürgősebb az étkezési igény bejelentése. Amennyiben a szülő étkezést kér gyermeke számára, és erről a kiadott lapon szeptember 2-án pénteken reggel 08:00-ig nyilatkozik, akkor szeptember 5-től tudunk étkezést biztosítani. Ha a nyilatkozatot később adják le, akkor leghamarabb szeptember 7-től tudjuk biztosítani az étkezést. 2022.09.05-én és 06-án (hétfő és kedd) csak ebéd biztosítására van lehetőség. Az étkezéssel kapcsolatos ügyekben Papp-B. Ágnes ügyintézőt keressék a +3670/392-3946 telefonszámon. Az étkezési díjak az előző tanévhez képest nem változtak.
Szeptember 1-jén és 2-án sem ebéd, sem napközi nem lesz. A napközis és egyéb foglalkozások szeptember 5-től kezdődnek.
Az iskolai büfé szeptember 1-től nyitva tart, ahol megújult kínálattal várja az üzemeltető a tanulókat.
Az első tanítási napon, szeptember 1-jén csak osztályfőnöki órák lesznek, szeptember 2-tól tanítási órákat tartunk, az órarendet „A-hét” péntekkel kezdjük.


Tankönyvlista

Az évfolyamokra vonatkozó tankönyvlista az alábbi linken elérhető: tankönyvlista letöltése.


Tanszerlista

Az évfolyamokra, osztályokra vonatkozó tanszerlista az alábbi linken elérhető: tanszerlista letöltése.