Hírek


Galéria

Galériánk új képekkel bővült, amely az alábbi linkeken érhető el:


Öltözz kékbe!

2018. november 20-án (kedd) ünnepeljük a Gyermekek Világnapját. Az UNICEF #GoBlue akciójához csatlakozva kérjük diákjainkat, hogy ezen a napon öltözzenek kékbe! (tovább)


Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése

A Békéscsabai Tankerületi Központ „Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése" című EFOP-4.1.3-17. konstrukciós számú felhívásra nyújtott be pályázatot, amelyet az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében valósított meg. A fejlesztés elősegíti a hatékony nevelés infrastrukturális feltételeinek megteremtését. Hozzájárul a korszerű nevelési, oktatási környezet kialakításához a minőségi nevelés feltételeinek megteremtése érdekében. (tovább)


Napközi és ebédbefizetés


Törp-Tanoda

2018. november 14-én (szerda) 16.30 -tól  tartjuk iskolánkban a Törp-Tanoda második foglalkozását, melyre szeretettel várjuk a leendő első osztályos gyermekeket és szüleiket. Gyere és játssz velünk!


Tanítási nap

2018. november 10. (szombat) tanítási nap lesz B hét pénteki órarend szerint.


Szülői értekezlet

Intézményünk 2018. november 7-én (szerda) pályaválasztási szülői értekezletet tart a 8. évfolyamos gyermekek szüleinek részére.


Őszi szünet

Az őszi szünet 2018. október 29-től október 31-ig tart.
A szünet előtti utolsó tanítási nap október 26. (péntek), a szünet utáni első tanítási nap november 5. (hétfő).
A szünet után a tanítás "A" hét szerint kezdődik.


Egészség a családban projektnap

2018. október 25-én (csütörtökön) intézményünk családi projektnapot tart "Egészség a családban" címmel. A rendezvény ideje alatt lesz szűrővizsgálat, előadások, sportversenyek és játszóház is.


CodeWeek

Intézményünk az idei évben is csatlakozott a programozási hét rendezvénysorozathoz. Számos programot szervezünk a gyermekek és szüleik számára, ahol a programozás alapjaival ismerkedhetnek meg a Scratch, a LEGO WEDO vagy a Pro-bot autó segítségével. A rogramjainkból készült fotósorozat az alábbi linken érhető el: galéria.

 


Törp-Tanoda

2018. október 17-én (szerda) 16.30 -tól  tartjuk iskolánkban a Törp-Tanoda első foglalkozását(aerobik, sport és mozgás,tablet-játékok), melyre szeretettel várjuk a leendő első osztályos gyermekeket és szüleiket. Gyere és játssz velünk!


Napközi és ebédbefizetés


Vörösmarty-nap

Iskolánk 2018. szeptember 28-án (pénteken) rendezi meg a Vörösmarty-napot.


Hulladékgyűjtés

Intézményünk 2018. szeptember 20-án (kedden) hulladékgyűjtést tart.


Napközi és ebédbefizetés


Tanévnyitó ünnepély

Intézményünk 2018. szeptember 2-án (vasárnap) 17 órakor tartja tanévnyitó ünnepélyét.